Webshop » Bladmuziek voor diverse instrumenten. » Piano » The soft music piano 2

The soft music piano 2

6151 The soft music piano 2

6151 The soft music piano 2

€ 7,20 € 2,50

Beschikbaar

The soft music piano bridge over the classics met:
Yes, Yes, Nanette
Licht populair met een vleugje barok en zelfs nog een vage herinnering aan Für Elise op bladzij 3 is het toch een stuk vol afwisseling. Hier en daar zelfs quasi virtuoos.

Little Ingrid's waltz
Een babywalsje als cadeautje.

Shining waters heeft wederom een verdrietige achtergrond: vrienden met een probleem-dochter met wie het uiteindelijk allemaal goed kwam.

Anybody home? (zie ook John William's walking blues in bundel 4) schreef ik uit schuldgevoel voor de toen tienjarige Jan Willem, die ik op een zomerse dag, al wiedend in mijn achtertuin totaal vergeten was en die na een vruchteloos geroep of er ook iemand thuis was, tenslotte onverricht ter zake maar weer naar huis wandelde.

Sunday morning chat als troost voor mijn moeder die altijd zo verdrietig werd als iemand van ons "When summer is over" speelde.

Lazy sister Op mijn autoradio hoorde ik een keer een popnummer met een lekkere bas. Ik noteerde het ritme en ging er thuis mee aan de slag. Een leerling, die zelf ook hevig aan het stoeien was met keyboards, vond het zo leuk dat hij het binnen een week gaaf voor mij speelde en op een bepaalde grappige plek waar ik al schrijvend had zitten gniffelen, schoot hij spontaan in de lach. Want gelachen moet er zo af en toe ook!

Sonata, with love to Schubert
allegro vivace
larghetto
allegro con moto
allegro con moto
..en die "love" manifesteert zich het duidelijkst in het derde deel.
Met onderstaande link kunt u het beluisteren, werkt link niet kopieer hem en plak in zoekbalk.
https://www.youtube.com/watch?v=62gcPuIE0T4&feature=youtu.be
Bijdrage verzendkosten: €. 1,00
Besteld u meer boeken dan wordt maar 1 keer verzendkosten berekend.